Extra diensten

Om u nog beter te helpen, verlenen we met plezier nog wat extra’s tijdens het verblijf van uw hond.
Alles kan op maat gemaakt, gecombineerd en in een pakket gestoken worden.

Gedragsbegeleiding:
Tijdens het verblijf van uw hond kunnen we werken aan enkele probleempuntjes. Zoals trekken aan de leiband, basiscommando’s, angst voor auto/fietsers/tractors, opspringen, enz.
Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk de connectietherapie van Geert De Bolster. Een hondvriendelijke manier om u hond iets aan te leren.
Een sessie tijdens het verblijf kost 40 euro, een vervolgsessie thuis (niet verplicht, maar meestal aangeraden om mens en dier perfect in connectie te krijgen) komt op 50 euro.

Bezoek aan hondentrimmer:
We maken tijdens het verblijf een afspraak met uw trimmer of 1 van de trimsalons waarmee we samenwerken. Prijs is afhankelijk van de afstand van de trimmer en van het tarief van de kapper.

Ophalen en brengen van uw hond:
Heb je geen tijd om je dier te brengen/halen of beschik je niet over het juiste vervoer dan willen we gerust helpen. Dit doen we met onze dierentaxi.

Extra wandelingen:
We proberen, afhankelijk van het weer, zoveel mogelijk met uw hond te ravotten in onze tuin. Staat uw hond op zijn dagelijkse wandeling? Dan gaan we een mooie wandeling maken door de rustige wegen van Viane. Een wandeling komt op 10 euro.

Ontspannende hondenmassage:
Om even te onstressen, nemen we je hond mee naar een rustig plekje en geven we hem een ontspannende massage. Dit is een rustige lichaams- en oormassage op maat en ritme van uw hond. 15 euro per massage

Ontspannende hondenmassage met aromatherapie:
Tijdens de ontspannende massage laten we een passend aroma door de kamer gaan. Het aroma kiezen we aan de hand van de noden van uw hond. 20 euro per massage.

Ontspannende Shiatsu hondenmassage:
Met deze drukpuntmassage proberen we de spanning uit je hond te halen. Dit doen we net als de gewone massage in een rustige omgeving, zodat u hond helemaal zen kan worden. 15 euro per massage

Doggy wash and go:
Je hond kan tijdens het spelen in de tuin en met soortgenootjes soms wel is vuil worden. We wassen, drogen en borstelen je hond zodat hij helemaal schoon is en met een aangenaam geurtje naar huis kan vertrekken (geen hondentoiletage) 10 euro

Vragen van de klant:
Omdat we echt op maat van de klant willen werken kunnen er altijd extra zaken gevraagd worden waar we niet aan denken. Laat ons weten waarmee we kunnen helpen en we proberen er samen uit te komen. We rekenen niets extra aan voor het gebruik van onze benchen (indien de klant dit wil, anders slapen ze hier in de zetel, op een matje of in ons bed 😀) en het toedienen van medicatie (pilletjes en/of spuiten).